Eläinsuojelulaki 2015 -sitoumus


Eläinsuojelulaki 2015 -sitoumus

Eläinsuojelulaki 2015 -sitoumus

Mikäli tulen valituksi eduskuntaan, sitoudun edistämään eläinsuojelulain kokonaisuudistuksen saamista valmiiksi ja lainvoimaiseksi kauden 2015–2019 alkupuolen aikana.Sitoudun edistämään sitä, että uudistettu eläinsuojelulaki

  1. kieltää eläinten paikalleen kytkemisen muutoin kuin hetkellisesti
  2. puuttuu tehokkaasti eläinten hyvinvoinnille haitalliseen eläinjalostukseen, estäen esimerkiksi hengitysvaikeuksista kärsivien koirien kasvattamisen
  3. kieltää turkistarhauksen

 

Kevään vaaleissa tullaan pitkälti päättämään nyt meneillään olevan eläinsuojelulain kokonaisuudistuksen kohtalosta. Viimeksi vuonna 1996 päivitetty eläinsuojelulaki ei ole enää ajan tasalla. Uudistuksen piti tulla valmiiksi jo tällä vaalikaudella, mutta nykyinen hallitus ei sitä onnistunut saamaan ajoissa valmiiksi.

On ensiarvoisen tärkeää, että seuraava hallitus sitoutuu siihen, että eläinsuojelulain kokonaisuudistus tehdään huolellisesti valmiiksi tarvittavilla parannuksilla. Auta asiaa äänestämällä näissä vaaleissa Eläinsuojelulaki 2015 -sitoumuksen allekirjoittanutta ehdokasta!

 

He ovat sitoutuneet

01 Helsinki 02 Uusimaa 03 Varsinais-Suomi
04 Satakunta 05 Ahvenanmaa 06 Häme
07 Pirkanmaa 08 Kaakkois-Suomi 09 Savo-Karjala
10 Vaasa 11 Keski-Suomi 12 Oulu
13 Lappi

Mistä tiedän vaalipiirini?

 

Sitoudu

Oletko ehdolla eduskuntavaaleissa ja haluat allekirjoittaa sitoumuksen? Haluatko sivuillesi bannerin/napin, jossa kerrot sitoutumisestasi? Toimi näin.